Tuesday, November 30, 2010

Oh the weather outside is frightful,
But the fire is so delightful,
And since we've no place to go,
Let It Snow! Let It Snow! Let It Snow!










Mä en oikeastaan tiiä että miten tuo biisi liittyy tähän juttuun, mutta olkoot. :D Tiiättekö oon aatellu että jos tätä blogia ei kerran kukaan seuraa, niin jätän tän päivittämisen sikseen = lopetan tämän ja alotan uuden blogin (in english) jossa on vaan kuvia jossain random osotteessa jonka jaan jossain facebookissa siellä tiedot-välilehden alla. Ehkä. Jos ilmotan ollenkaan. Ja saatte sen osotteen vaan jos anelette polvillanne, mitä ei tuu kyllä tapahtumaan... Joten mä nyt varmaan päivitän vielä hetken, mutta sitten lopetan. Jätän hyvästit. Ja jotain sinnepäin.

<3 nanna

Monday, November 08, 2010

HOWZAT? (tai jotain)

Okei, mun viikonloppu kiteytyy varmaan kahteen sanaan: Krikettileiri ja maajoukkuevalmennuskarsinnat. Eli siis koko weekend meni siinä että lätkittiin palloja mailalla koko viikonloppu, ja siinä samalla oli sitten maajoukkuevalmennusjoukkuekarsinnat. Eli suomeks: Krikettiliitto kerää suomeen nuorten maajoukkuetta ja sitten nyt karsittiin niitä jotka pääsee valmennukseen. Ja trrrrrrrrrrrr mut valittiin. Mikä tarkottaa sitä että mun pitää olla enskarsinnoissa vielä parempi jos haluan pysyä siinä joukkueessa. Ja kun mun viikkoaikataulu näyttää tältä.....:
Ma: Klarinetti (45min), Tanssi(1h)
Ti: Telinevoim.ohjaus(1h), Sirkus (1,5h)
Ke: Sirkus (1,5h), Teoria (1h), Kriketti (1h)
To: Tanssi (1h)
Piano (45min)
La: Kriketti (1,5h)
... On aika itsestäänselvää että nuo läksyjen kanssa on vaan ihan liikaa. Ja en tiedä yhtään mitä niistä tiputtaisin. Oon miettiny että en suorita tolppia joten teoria tippuis, ja melkein haluaisin koko klarinetin pois. Ja tv-ohjauksen. Mutta niin en tosiaan tiiä. Olis kyllä tosi hienoa päästä siihen maajoukkueeseen ja pelata siinä, 2012 olis joukkue kasassa ja pelejä ulkomaillakin, ja sinne haluaisin yrittää. Mutta näkee nyt miten tää menee.

Muuta, joka paikka jumissa, maha kipeä, ja vasen hartia niin kipeä että päätä särkee. Muuten ihan jees, haluan Ausseihin ja oon ihan selvästi epätoivonen miesten suhteen. Mutta joo, tähän mun uus rakkaus jota en tosin soita, kun soitan toista rakkauttani mutta kumminkin.





<3 nanna

Tuesday, November 02, 2010

EXAMWEEK

Juu eli lukion koeviikko alko tänään, ja ihanasti ekana maantiedonkoe aiheesta tuulet, sateet, maailman synty, aurinkokunta, geo-, ekso-, ja endotermiset(tai jotkut) reaktiot, vulkaaniset tapahtumat, maanjäristykset, jnejnejne. Ja aika tappotekstiä oli. Ja nyt lähen syömään, en jaksakaan kirjottaa enempää. Ehkä teen jonkun postauksen tässä lähiaikoina, jos jaksan. Moimoi

<3 nanna