Monday, December 13, 2010

Fairfarren my friends

Nyt se tapahtuu. The moment we've all been waiting for. Se hetki kun lopetan blogini kirjoittamisen! Melkein vuoden mä tätä jaksoin, mutta nyt tuntuu ettei tää oo yhtään mua. Alotin jo uuden blogini tuolla jossain, ja päätin että nyt se viimeinen teksti tulee. Kiitos niille jotka tätä edes joskus luki, ja varsinkin niille jotka joskus jopa kommentoi ja piristi mun päivää! Teiän vuoks päätin tehä tommosen julistetyylisen kollaasin tästä vuodesta. Siinä on vaan yheksän kuvaa, joten kaikkia mukavia muistoja ja tapahtumia siihen ei mahdu, mutta ainakin muutaman kuvan sain (itsestäni) siihen sullottua. :) Enjoy!




<3 nanna

Tuesday, November 30, 2010

Oh the weather outside is frightful,
But the fire is so delightful,
And since we've no place to go,
Let It Snow! Let It Snow! Let It Snow!










Mä en oikeastaan tiiä että miten tuo biisi liittyy tähän juttuun, mutta olkoot. :D Tiiättekö oon aatellu että jos tätä blogia ei kerran kukaan seuraa, niin jätän tän päivittämisen sikseen = lopetan tämän ja alotan uuden blogin (in english) jossa on vaan kuvia jossain random osotteessa jonka jaan jossain facebookissa siellä tiedot-välilehden alla. Ehkä. Jos ilmotan ollenkaan. Ja saatte sen osotteen vaan jos anelette polvillanne, mitä ei tuu kyllä tapahtumaan... Joten mä nyt varmaan päivitän vielä hetken, mutta sitten lopetan. Jätän hyvästit. Ja jotain sinnepäin.

<3 nanna

Monday, November 08, 2010

HOWZAT? (tai jotain)

Okei, mun viikonloppu kiteytyy varmaan kahteen sanaan: Krikettileiri ja maajoukkuevalmennuskarsinnat. Eli siis koko weekend meni siinä että lätkittiin palloja mailalla koko viikonloppu, ja siinä samalla oli sitten maajoukkuevalmennusjoukkuekarsinnat. Eli suomeks: Krikettiliitto kerää suomeen nuorten maajoukkuetta ja sitten nyt karsittiin niitä jotka pääsee valmennukseen. Ja trrrrrrrrrrrr mut valittiin. Mikä tarkottaa sitä että mun pitää olla enskarsinnoissa vielä parempi jos haluan pysyä siinä joukkueessa. Ja kun mun viikkoaikataulu näyttää tältä.....:
Ma: Klarinetti (45min), Tanssi(1h)
Ti: Telinevoim.ohjaus(1h), Sirkus (1,5h)
Ke: Sirkus (1,5h), Teoria (1h), Kriketti (1h)
To: Tanssi (1h)
Piano (45min)
La: Kriketti (1,5h)
... On aika itsestäänselvää että nuo läksyjen kanssa on vaan ihan liikaa. Ja en tiedä yhtään mitä niistä tiputtaisin. Oon miettiny että en suorita tolppia joten teoria tippuis, ja melkein haluaisin koko klarinetin pois. Ja tv-ohjauksen. Mutta niin en tosiaan tiiä. Olis kyllä tosi hienoa päästä siihen maajoukkueeseen ja pelata siinä, 2012 olis joukkue kasassa ja pelejä ulkomaillakin, ja sinne haluaisin yrittää. Mutta näkee nyt miten tää menee.

Muuta, joka paikka jumissa, maha kipeä, ja vasen hartia niin kipeä että päätä särkee. Muuten ihan jees, haluan Ausseihin ja oon ihan selvästi epätoivonen miesten suhteen. Mutta joo, tähän mun uus rakkaus jota en tosin soita, kun soitan toista rakkauttani mutta kumminkin.





<3 nanna

Tuesday, November 02, 2010

EXAMWEEK

Juu eli lukion koeviikko alko tänään, ja ihanasti ekana maantiedonkoe aiheesta tuulet, sateet, maailman synty, aurinkokunta, geo-, ekso-, ja endotermiset(tai jotkut) reaktiot, vulkaaniset tapahtumat, maanjäristykset, jnejnejne. Ja aika tappotekstiä oli. Ja nyt lähen syömään, en jaksakaan kirjottaa enempää. Ehkä teen jonkun postauksen tässä lähiaikoina, jos jaksan. Moimoi

<3 nanna

Friday, October 22, 2010

Heyup!

I decided not to write at all to my blog. Just put pics. Okay, maybe I'll write something sometimes, but mostly pics. And I would like you to comment or rate 'em, I'm going to put some words down there, what with you can tell me if you like it or not. (;

So, here two photos from Vaasa.





(Kuten huomaatte, niin mun mielikuvitus suorastaan laukkas kun keksin noita sanoja tohon alas.)

Monday, October 04, 2010

Bonjour!

Ce soir à 19 heures J'ai allé aux mon exercices du dance. En route J'ai pris des photos. (Google-translater is my friend <3)



















Tuesday, September 14, 2010

Juu

Kohta ryhdistäydyn. Todella. Nyt ryhdistäydyn ja meen lukeen kemiaa, mutta kohta ryhdistäydyn ja teen blogipäivityksen.

"Haluisiksä muodostaa kovalenttisen sidoksen? Sun atomit kaipaa mun atomeja." by Roosa.

Moi

<3 nanna

Saturday, August 07, 2010

HEIHEIHEI

Kerron tässä nyt lyhkäisesti kaiken

Ripari: IHANA, voi että kaikkia jää ikävä, :(( Odottelen Q-tista!! Ja jotain miitinkiä jossain ^^ (Aksua ikävä!!)

Juhlat: OK, sain ihan kivasti lahjoja ynnä rahaa ynnä muuta. IPHONE voi rakkaus.

Partsaleiri: KIINTOSA, oli ihan kivaa. Bajamajoja ei jää ikävä, eikä trukkilavasuihkua. Eikä sitä Tuomaksen sukkahielle haisevaa telttaa.

Nyt: Yksin kotona, läksin tekemään ruokaa

moi.

<3 nanna

Monday, July 12, 2010

We no speak americano.


Että tämmöstä.

Sunday, July 11, 2010

Hejssan.


Basement Jaxx // Distractionz (featuring Jose Hendrix)
Uploaded by AROBAISE. - Watch original web videos.

Joo moi, en oo hetkeen kirjotellu mitään, enkä laittanu kuvia, mutta on ollu vähän kaikenlaista. Noo, pyöräilin tässä ähtäriin ja tänään kävin tsekkaas mitä kavereitten riparille kuuluu ( Marian kanssa polkupyörällä ) Ja nyt kolme päivää vielä leivotaan ja siivotaan ja sitten riparipipari<3 ja sitten juhlat joskus ja hirvee hiusongelma. Mutta eiköhän se tästä... Ja sitten kaks päivää kotona ja Kilke odottaa!! Voi apua siitä ei tuu kanssa yhtään mitään, eksytään varmaan ennen kun päästään ees koko leirialueelle :D Mutta niin, lähen kattomaan futiksen mm-kisojen finaalia (: Toivon että Espanja voittaa. Toivon todella. Ja niin se voittaa koska se on hyvä ja mä tiedän tämän. Ja joku mustekala kanssa kerto että Espanja voittaa. Kysykää mun serkulta, se tietää tästä enemmän... Nyt tuli tämmönen tosi viisas postaus, mutta ainakin ihan kivaa musiikkia. Nyt moimoi<3

<3 nanna

Thursday, July 01, 2010

To be like ordinary girl.

Helou. Juhannus oli ja meni, oltiin Alavudella serkun mökillä, ja ihan kivaa oli sinänsä sielläkin. Ajettiin sen jollain enduromopolla, joka sitten lopulta paljastui kevariks, ja nyt mä haluan kevarin - tai sit muutaman vuoden päästä moottoripyörän - vielä enemmän kun ennen. Sitten mentiin Alavudelta meiän mummin mökille Pihlajaveden Valkeajärvelle, joka on niin korvessa oleva paikka, että sinne ei voi ees vahingossa eksyä. No, siellä sitten vietettiin hyttystenruokana kaks päivää, ja sieltä otin muutaman kuvankin. Kävin yhtenä iltana pyörällä kuvaamassa semmosella joella, ja sitten nyt kun kattelin näitä kuvia, niin melkein ykskään ei ollu onnistunut. Vähän ottaa päähän.

Sitten maanantaina lähin Kuortaneelle, missä meillä oli krikettileiri. No, näki sitten stadilaisia tuttujakin siellä, ja oli hirveän kivaa! Maanantai oli sillein aika rento päivä, ei hirveesti tehty mitään.
Tiistaina käytiin keskisellä pelaamassa eka toisiamme vastaan peli, ja sitten jotain keskisen yritysjohtoa vastaan. Ja päästiin tän ansiosta teeveeseen, se tulee sitten joskus syksyllä telkasta, niin kerron sitten että ootte valmiina kattoon kun mä hymyilen kameran eessä niin että kaikki hampaat varmasti näkyy. Mut valittiin meiän joukkueen kapteeniks, niin sain sitten jonkun "onnenkristallin" ja pääsin kätteleen Vesa Keskistä, Jee! Nolol, aika turhan näkönen mies se oli :D Sitten ne kertoo siinä jutussa että peli oli tiukka, ja junnut voittivat vain muutamalla juoksulla, tosiasiassa meillä oli n. 20-40 juoksua enemmän kun niillä. Ja me ei ees pelattu loppuun asti. :D
Keskiviikko oli aika rankka päivä, meillä oli yht. 7,5h reenejä, mutta kyllä siinä sitten oppikin jotain.
Joka aamu herättiin puol 8 aamulenkille, ja kaikki sitten ihan kuolleena juos siellä sitä lenkkiä. Ja nyt on paikat ihan jumissa, ja väsyttää ihan hirveästi. :D

Tänään sitten päästiin kotiin, ja jippii, täällä odottaa kasa pyykkiä ja siivous. Sitten illemmalla oli ajatus mennä ehkä kattomaan joku leffa, kun Epäilyksen näkeminen nyt viivästy. Laitan ne kuvatkin tänne, tosin vähän viiveellä, kun lähden äitin kanssa laittaan lakanoita (Y)




Näis koitin ottaa pitkällä valotuksella kuvaa, että tuo vesi menee tommoseks hauskaks. Oli vaan ihan sairaan vaikeaa pitää sitä kameraa paikallaan. :D


Tää tie oli sillä hetkellä hieno, mutta ei tää kuva sitä oikein todellisena näytä.














Sitten meidän piti juosta kameraa kohti, ja huutaa meiän joukkueen huuto. No, me vaan juostiin eteenpäin ja karjuttiin ihan täysiä jokanen oma nimemme. En tosiaan halua tietää mitä siinä ohjelmassa tullaan näyttämään.

Mutta tässä nämä, moimoi
<3 nanna

Saturday, June 19, 2010

Every man dies. Not every man really lives.

En jaksa kirjottaa mitään niin laitan vaan musiikkia. Paljon. No okei, ehkä löydän kaks, mutta paljon kumminkin.


Tätä olin kattomassa joskus Seinäjoella, ja sillon ehkä ekan kerran rakastuin irkkumusiikkiin ja -tanssiin. Btw, se on tanssiesityksestä The Lord of the Dance, eli irkkutanssia, ei tarvii katsoa jos ei jaksa innostua näistä niin kun minä :D Ja kyllä, tuo mies tuossa puolivälissä on vähän läppä.


Tässä pelkkä musiikki, mutta sama tanssijuttu.


Ja siinä Lord of the Ringsin musiikkia panhuilulla, tämmöstä irkkumusiikkityylistä, tosin ei tämä biisi mutta tuo huilu.


Joku ihme löytö, aika sairaan hyvä soittaja tuo mies!

Sitten yhen leffan soundtrackistä - mistä tuli mun suosikki, eli 'Braveheart' - muutama biisi ( tulee vähän mieleen ehkä LoTR tästä scoresta ):






Ja sitten niille jotka mua ei vielä ymmärrä, jotain erilaista:

Améliesta joku tämmönen ihana dingdingbiisi


Leijonakuningas 2


Tässä on yks mun lempibiiseistä Disneyleffoissa, ja tää löyty tuolta, ihan sairaan hyvä!

Ja sitten tää iskän suosikki, ja tää video on ihan loistava! Ja tykkään tuosta miehestä joka tuossa kokoajan pomppii edustalla. ^^ :D

Tässä tämä, toivottavasti ees joku biisi oli hyvä :D Ite tykkään kaikista näistä, eli tässä vähän minusta ja kummallisesta musiikkimaustani.

Kauniita unia! <3 nanna

Monday, June 14, 2010

WAZZUUUP!?


Alkuperänen (Y)

Joku Celine Dionin versio (N) Tosin tässä on parempi tuo alkupiano. Muuten vähän ehkä tylsä? Ja ihme kiekasu tuossa toisen kertosäkeistön alussa. Ja en tykkää tän äänestä niin paljon, vaikka se onkin ihan sairaan hyvä. Mutta kuunnelkaa mielummin tuo ylempi, vaikka päätin tänkin tänne lisätä. :D

Hehhee, pikapikapostaus.
8.30 Heräsin, ja en jaksanu lähteä lenkille, joten löin herätyskellon pois päältä ja nukahin
10.47 Heräsin uudestaan
10.50 Ryömin alakertaan
Söin
Söin
Soitin pianoa
Söin
14.40 Pesin ikkunoita äitin kanssa
15.30 Sanoin itseni irti
15.jotain Menin Roosan ja Penuelin kanssa urheilukentälle urheilemaan.
No sitten satokin aika kovaa, ja mentiin maksiin, jossa nähtiin sitten mm. Tumppi, Joonas, Joel ja Julius.
17.35 Lähin syömään
18.00 Olin tekonurmella.
- Oli reenit
19.30 Lähin sitten Penuelille hengailemaan, kun siellä oli muutakin porukkaa
21.05 Lähin sitten kotiin.

Päivän saldo:
Hirvee mustelma&naarmu&joku punanen läntti takareidessä ja ihme kikkurahiukset kun pidin pompulaa koko päivän.

Sunday, June 13, 2010

Moi!

Pikapostaus, en jaksa nyt ruveta mitään stooreja kirjottelemaan, vaihdoin ulkoasua, vähän sekava kenties, mutta tell me what u like! Te kaikki kolme jotka täällä silloin tällöin käy.
Jos käy. :D
<3 nanna

Saturday, June 12, 2010

On siis kevät, kuljen hakaniemen rantaa.
























Tuuli ei tuule, mutta sade kyllä jaksaa.

Wednesday, June 09, 2010

Monday, June 07, 2010

Söps! Se siinä pomppi meiän puutarhassa ja yritti päästä lentoon, ei oikein onnistunu raukka :(

Kävin kattoos leffassa joskus viikolla Sex and the City 2:n ja oli se ihan hyvä, ainakin sai nauraa :D Ja sitten nyt katoin kotona sen ykkösen. Ja täytyy sanoa että mä tykkäsin siitä kakkosesta enemmän. Sitten katottiin Penuelilla joku Toothfairy, ihan ihme leffa, jota en sitten koskaan nähny loppuun, pitää joskus ettiä jostain. Jaja, sitten oli joku toinen leffa mikä siellä katottiin, ei mitään hajua nimestä, mutta siinä näytteli Michael Cera, jota vihaan näyttelijänä. En yhtään tykkää niistä sen rooleista tai sen äänestä :D Aa, se leffa oli Youth in Revolt. Niin se sitten, oli kyllä juu kiintosa elokuva, vähän rivo kenties, mutta sai taas päivän naurut, ja yhen leffan lisää "ei enää ikinä uudestaan" -listaan. Sitten kotona katoin Avatarin, ja voi että se oli hyvä, ne värit oli niin ihanat, ja musiikeista tykkäsin kovasti! Muuten aika perus, ois ihana käydä kattomassa se 3D:nä, mutta saa nyt nähdä jos se tulee Alajärvelle joskus. Eipä oikeastaan muuta turhaa kerrottavaa, huomenna hammaslääkäri ja Helsinkiin, laitan sitten sieltä tultuani jonkun postauksen.

<3 nanna

Sunday, May 30, 2010

You can, Canon.

Juu, laittelen _hienoja_ kuvia, kun keksin ruveta leikkimään kameran kanssa. (niitä kuvia on sitten tasan hyvin vähän, että en sen enempää innostunu)


Tää on mun mielestä hieno, kun se on tarkentunu tuohon lehen keskelle, en tiiä miten se tän bloggerin kautta sen näyttää, mutta toivottavasti jotenkin :D





Ja tää on seurausta käden tärinästä, se kamera ei oikein suostunu tarkentamaan mihinkään, niin nyt se on keskellä tuota keltasta.


Sitten tätä aukkokoon säätöä, mitä yritin opetella. Ekan kerran ymmärsin mitä siinä tapahtuu, miks ja miten :D


Tv 1/6000 ja Av f/5.6 ISO 1600


Tv 1/60 ja Av f/36.0 ISO 1600(oho! tää oli molemmissa hirveen iso. laatukamera meillä<3)

Ei nyt mitkään parhaat otokset, mutta ymmärtää kumminkin. Kaikki te huimat kolme (onko niinkään paljon?) lukijaani<3. :D:DD:

että näin tänään.

<3 nanna