Wednesday, January 27, 2010

Party In The USA


tästä alkoi päiväni (:

some muzik:



Juu. Tota, nyt tuli ongelmia miettiä mitä kirjotan tänne. Hmm. Alotetaanpa vaikka kässästä. Ei ku alotetaan sittenkin siitä tampereen reissusta! Eli Tampereella oltiin, ja tutustuttiin teknilliseen yliopistoon ja normiin yliopistoon, ja musta tuntuu että haluan yliopistoon, vaikka en oikeastaan mitään siellä opiskelis. Teknilliseen ei mistään hinnasta oikeastaan, oli sen verran sekavaa :D Sitte kaks tuntia kaupoilla, mukaan tarttu hyvin vähän itse asiassa.

Meni ihan sairaan kauan, ku aloin ottamaan kuvia, niin se ei tarkentanu yhtäkään niistä. Oli sitte kiva jotain 50 kuvaa, ruveta kattelemaan, että heh.
Mutta tässä:


kamera halus ihan selvästi taarkentaa johonkin muuhun kun minuun... :D You can, Canon


Tossa yks paita, jota käytän varmaan jossain tanssiessa :D


melkein osuin kuvaan.


ja tässä se paita päällä


sitte tuossa toppi jonka ostin


ja minä kauniina, niin kuin aina


ja loppuun vielä uusi rakkauteni<3

En jaksakaan kirjottaa muuta :) lähden parantelemaan selkää ja hartioita (=

moimoi
♥ nanna

Saturday, January 23, 2010

Good Evening!



Splender-Good Evening

I believe in chemicals,
sulking eyes and pretty pink water slides.
I believe in mother,
tragedies and tortured butterflies.

Hello, hello,
welcome to our show.
Hello, hello,
welcome to our show.
Hello, hello,
welcome to our show.
Hello.
(Good evening.)(introduce your self)

I believe in solitude,
shut your mouth cause there's no point in being rude.
I believe in father,
compromise and Jesus Christ.

Hello, hello
Welcome to our show.
Hello, hello
Welcome to our show.
Hello, hello
Welcome to our show.
Hello.
(Good evening.)(introduce your self)


I believe in memories,
suicide and heaven and hell.
I believe in color,
remedies and everything I read.

Hello, hello,
Welcome to our show.
Hello, hello,
Welcome to our show.
Hello, hello,
Welcome to our show.
(Good evening.)
Hello, hello,
hello.
(Good evening.)(introduce your self)
(thankyou for coming)

Ei ees niin hyvä biisi :( mutta ainut mistä löyty good evening. Tänään mun piti postata sellanen missä laitan kuvia päivästä, mutta en sitten jaksanut ja muistanut, kun en oikein tehnyt mitään. Tiedossa siivousta, sauna, ruokaa ja hyvällä tuurilla leffa :) Piti tehdä vielä musta hiuspanta, mutta en sitten jaksanut, saa nähdä ehdinkö vielä. Sitten löysin loistavia leivoksia vaikka rippijuhliini, mutta saa nähdä toteutuuko niistä mikään. Parturiajankin kävin tänään varaamassa, ja kysyin saisko kesäks ajan, jollon voitas kattoa mun rippikampausta. Sen pitäs olla sellanen, minkä saan ite tehtyä siellä korvessa. Joten mielenkiintosta siitäkin varmaan tulee. Nyt lähden siivoilemaan --->

moimoi
♥ nanna

Good Morning!



Good Morning Starshine

Good morning starshine
The earth says hello
You twinkle above us
We twinkle below

Good morning starshine
You lead us along
My love and me as we sing
Our early morning singing song

Gliddy glub gloopy
Nibby nabby noopy
La la la lo lo
Sabba sibby sabba
Nooby abba nabba
Le le lo lo
Tooby ooby walla
Nooby abba naba
Early morning singing song

Good morning starshine
The earth says hello
You twinkle above us
We twinkle below

Good morning starshine
You lead us along
My love and me as we sing
Our early morning singing song

Gliddy glub gloopy
Nibby nabby noopy
La la la lo lo
Sabba sibby sabba
Nooby abba nabba
Le le lo lo
Tooby ooby walla
Nooby abba naba
Early morning singing song

Singing a song
Humming a song
Singing a song
Loving a song
Laughing a song
Singing a song
Sing the song
Song song song sing
Sing sing sing sing song

Good morning starshine
The universe rings
With milky way music
Our blue planet sings
Good morning sunshine
And someday so strong
They'll hear the song we sang
Our early morning singing song

Wednesday, January 20, 2010

Lemme see dat ass roll, roll, roll

Vähän oon hyvä!
Ei YHTÄÄN kommenttia.
Eikä YHTÄÄN lukijaa.
Ryhdistäytykää hyvät ihmiset!

Eli nyt tulee asiaa käsitöistä! ihanaa<3 Eli kässässä ajattelin tehdä sellasen löysän paidan, ja sinne jotkut leggarit alle. Ja sitte joku hiuspanta siihen. Se paita sais olla sellanen rento, ja löysä, jonka kanssa vois pitää vaikka jotain shortseja jos ei oo trikootuulella. Sitten päätin opetella käyttämään tietokonetta, ja blogspottia, ja tekemään jonku kuvakollaasin! No ei tästä oikein mitään meinaa tulla, kuvia on pari, ja mitään ideaa ei ole, millä ohjelmalla ne tänne värkkäilen, ja tuloksen näemme pian. Toivottavasti.

5 min. myöhemmin
Hermot tässä menee, koko ohjelma sammu! mutta oottakaa vaan!

15mn. myöhemmin
Noniin! Valmista tuli, kauan siinä meni, mutta eiköhän se rupea tästä pikkuhiljaa luonnistumaan.

Eli, tässä nyt on vähän muutakin sitte ku pelkkiä kässänvaatteita ku tuli ihme löytöjä tuolla matkalla, ja en jaksanu ruveta vääntämään toista. Tuo on tarpeeks ruma, ja hieno.



1.( nyt jo unohin mitä kuvia siellä oli. Venta lite...)noniin
1. Tuo paita on vähän sen tyylinen, minkä aattelin siitä omastani tehä, ainut ongelma on ettei siihen oikein saa mitään printtiä, joten sen kankaan pitäis olla joku kiva.

2. Nuo leggarit jotenkin pisti silmään, ei tuo väri niinkään, siitä en ees tykkää, mutta joku tollanen erilainen vois olla, jos siitä paidasta tulis joku yksvärinen.

3. Tuossa on kanssa sellanen paitamalli, vähän isompi kaula-aukko, ja hihat vois olla erilaiset. Nyt vaan rupes pelottamaan, että kun suunnitelmat vaihtu, niin mulle ei piisaa se kangas mitä ope ehotti. :O

4. Näistä kukaan ei sitte sano yhtään mitään, ne oli jollain ihme sivustolla ku etin leggareita, mutta tuli mieleen että noi ois niin ihanat jotkut esiintymisasujen alle! :D Ja no, on ne sillai aika kivat, ajattelisin.

5. Tuossa on tollanen vähän sumeana kylläkin sellanen paita aikalailla minkä haluaisin. Tosin noi hihat ei ehkä oo ihan sitä mitä aluks aattelin, mutta tuo on tosi kiva.

6. Ja sitte nämä shortsit, ois niin ihanat. Lappushortsit ois kyllä vielä näitä ennen, mutta en jaksanu niitä enää ruveta tähän lisäilemään.

Eli tässä siis jotain, mitä tuli mieleen. Lähden tekemään läksyjä, ja vatsiksia, jos innostun. Ja leikkaamaan kynnet huomista pianotuntia varten. Ja tekemään Jennin tanssia :D

"Gon gamble wit it, show me I'm da man
Shake it on da floor, like dice pon ya hon
Lemme see dat ass roll, roll, roll, roll, roll
Dey go "

♥ nanna

Wednesday, January 13, 2010

oliko kivaa?

Ja taas, tullu joku - apua nyt katos sana, - riippuvuus jo neljässä päivässä. Pakko oli tulla kirjottamaan :O nyt kyllä. Yleensä en jaksa kirjottaa yhtään mitään, ja varmaan se iskee taas kohta... Tänään siis sirkusta, kuvia ei oikeastaan hirveesti tullu otettua, laitan sitte kokonaisuudesta videota. Esiinnytään nimittäin päiväkoti - 4luokkalaisille joskus huhtikuussa. Että hmm. Trapetsia aattelin ruveta taiteilemaan, ja varmaan tehään Emilian kanssa vanne-esitys voin luvata että siitä tulee kaunista.
Oli taas niin tuskaset harkat, kun ei oo koko joulunaikana tehny mitään, ja sitte yhtäkkiä repäsee kolmena päivänä putkeen venyttelyjä, tanssia ja telinevoimistelua, niin kaikki paikat jumissa, mutta eikö se tästä lähde. Kämmen palo, mutta opin kakskin uutta juttua, toisen kankaalle, sellanen aika kiva ja toinen trapetsille. Mutta oli taas niin hataraa, että huhhuh. Jalat ei noussu millään napaa ylemmäs, ja kun piti saada ne taittoon kankaalle, niin tipuin vaan alas kun en jaksanu. :S Pitäis tehdä voimia ja venytellä mutta ei jaksa. :((

Sitte kävin ottamassa pihalla kuvia, mutta ei sieltä oikein saanu yhtään hyvää kun menin niin kiireessä, mutta kyllä mä näistä kinoksista vielä joskus laitan kuvaa enemmänkin.



eli tässä siis oikeastaan ainut kohtuullinen kuva musta tänään, ja tuokaan ei oo vielä valmis liike. Pitäis saada tuo vasen käsikin irti. Mutta tämän liikkeen ansiosta löysin vatsalihakseni.


sitten tässä tätä huimaa tän päivän kuvaussatoa, ei tämäkään niin onnistunut, mutta älkää vaan kysykö miks tuo on ton värinen.


ja sitten tämä kuusi, ei kuvauksellisesti oikeastaan ees onnistunut, mutta tuo tosiaan oli meidän joulukuusi. Tällä hetkellä se nököttää siinä meiän takapihalla. Toisen kuusen vieressä. Joka heitettiin parvekkeelta.


ja sitten vielä kysäisen, mitä mieltä olisitte jos tämä ois se mun trapetsinumeron biisi?

♥ nanna

Tuesday, January 12, 2010

iltaa.

Tällanen pikapikapostaus, en ees tiiä oikeastaan miks, ei sinänsä oo mitään kerrottavaa..? Pikapikaa suihkuun ja kattomaan Pakoa, öö puol tuntia myöhässä, mutta mikäs siinä. Kuvia en vieläkään saa lisättyä, pitää ettiä se HTML-kooditsydeemi niin saan jotain järkevää tännekin. Mutta nyt suihkuuun --->
moimoi
♥nanna

Monday, January 11, 2010

Hihhii

Tulin taas raapustelemaan tänne, kun puri joku kirjoituskärpänen. Bzzzzz... joo tuota, näitä maanantaipäiviä taas kerran :)) Koulussa ei oikeastaan mitään erityistä, kolme ensimmäistä tuntia horroksessa kun väsytti, ja ruokailun jälkeen loput tunnit ei jaksanut enää kiinnostaa. Tosin ensimmäistä kertaa ranskan tunnilla ymmärsin jotain. J'aime l'eau. Rakastan vettä. Että näin. Ja jos siinä ei ois tuota aimer-verbiä, niin tulis de l'eau. On se vaikiaa. Mutta onneks tuli Minna ja pelasti mut, tänään pääsen tanssimaan! Tosin sitä ennen 35min. soittotunnilla. Onneks vaan niin vähän, kun opelle ei oikein sopinut ajat ja oon sitten kymmenen minuuttia vähemmän. Mutta sitten tanssimaan!

Mutta asiasta moottorisahaan, hirveä stressi päällä kun huhtikuussa pitäisi olla valmiina trapetsiesitys päiväkoti- ja eskari-ikäsille ja 1-4 -luokkalaisille. Ja en tiiä yhtään mihin musiikkiin sen tekisin. Joten näistä huimista lukijamääristä(.....) joku varmaan keksii mulle biisin! Eli ei paineita... No jos nyt ei kumminkaan. Mutta yritän saada tänne jotain tosikauniita kuvia, ja ehkä jopa ton videon jonka juutuupista katsoin, ja johon tykästyin, siihen biisiin. Joten

Au revoir
♥ nanna

Sunday, January 10, 2010

moi<3

Olen jo kauan ajatellut aloittavani blogin kirjoituksen, ja nyt sitten toteutan ajatukseni :)
Nyt sen aloitin, koska iski sellainen fiilis, että pakko kirjoittaa jotain jonnekin, ja tänne sitten päätin aloittaa kirjoittamaan.

Ulkoasu vielä vähän tökkii, mutta enköhän senkin saa kuntoon tässä pikkuhiljaa kun opin käyttämään tätä :D

Eli kirjoittelempa tänne heti tästä päivästä... Ja ehkä edellisistäkin, jos jaksan ennen kun lähden tekemään jotain viisasta ja kehittävää. Kuten katsomaan tv:tä. Eli tänään oli taas aika normi sunnuntai, lukuunottamatta krikettiharjoituksia, joita ennen menin luistelemaan Emman kanssa. Eilen jo mietin myös lähteväni laskettelemaan, mutta se sitten kaatui näihin harjoituksiin. No, laitoin kuitenkin Annalle ja Annikalle ja ties monellekko muulle viestiä, mutta vastauksia ei kuulunut oikein keneltäkään... Lopulta kuitenkin Annan kanssa sovittiin lähtevämme laskettelemaan neljäksi. Harkat kuitenkin venyi, ja olin kotona vasta 15.45, ja sitten äitin kanssa ajettiin Levijoelle ja sieltä Vimpeliin, joten perillä Lakiksella oltiin vasta puoli 5, ja laskea ehdittiin sitten vaan 1,5 tuntia.

Juuri tuli äiti sitten kertomaan, kuinka olin kuulemma Facebookissa liittynyt jonkun Tšekkiläisen seksikaupan sivuille. Mielessä yksi sana: MITÄ, joten lähdempä tsekkailemaan missä olen liittyneenä ja miksi.

(1min myöhemmin...)
Eli siellähän olin jäsenenä, Ken tietää miksi ja minkä ja kenen kautta. Mutta Ken on maassa kaunehin, joten tuskin saan tätä koskaan selville. Yritin olla aktiivinen rippikoululainen, ja mennä sinne sivuille missä on listassa kaikkien nimet ja sinne voi kommentoida ja laittaa viestiä jnejne, niin eihän tietysti voi toimia sitten se sivu :( Mutta nyt tekee niin mieli ruokaa, että taidan lähteä tästä ekan postauksen jälkeen syömään :)

Muimui
♥ nanna

Saturday, January 09, 2010