Wednesday, January 20, 2010

Lemme see dat ass roll, roll, roll

Vähän oon hyvä!
Ei YHTÄÄN kommenttia.
Eikä YHTÄÄN lukijaa.
Ryhdistäytykää hyvät ihmiset!

Eli nyt tulee asiaa käsitöistä! ihanaa<3 Eli kässässä ajattelin tehdä sellasen löysän paidan, ja sinne jotkut leggarit alle. Ja sitte joku hiuspanta siihen. Se paita sais olla sellanen rento, ja löysä, jonka kanssa vois pitää vaikka jotain shortseja jos ei oo trikootuulella. Sitten päätin opetella käyttämään tietokonetta, ja blogspottia, ja tekemään jonku kuvakollaasin! No ei tästä oikein mitään meinaa tulla, kuvia on pari, ja mitään ideaa ei ole, millä ohjelmalla ne tänne värkkäilen, ja tuloksen näemme pian. Toivottavasti.

5 min. myöhemmin
Hermot tässä menee, koko ohjelma sammu! mutta oottakaa vaan!

15mn. myöhemmin
Noniin! Valmista tuli, kauan siinä meni, mutta eiköhän se rupea tästä pikkuhiljaa luonnistumaan.

Eli, tässä nyt on vähän muutakin sitte ku pelkkiä kässänvaatteita ku tuli ihme löytöjä tuolla matkalla, ja en jaksanu ruveta vääntämään toista. Tuo on tarpeeks ruma, ja hieno.



1.( nyt jo unohin mitä kuvia siellä oli. Venta lite...)noniin
1. Tuo paita on vähän sen tyylinen, minkä aattelin siitä omastani tehä, ainut ongelma on ettei siihen oikein saa mitään printtiä, joten sen kankaan pitäis olla joku kiva.

2. Nuo leggarit jotenkin pisti silmään, ei tuo väri niinkään, siitä en ees tykkää, mutta joku tollanen erilainen vois olla, jos siitä paidasta tulis joku yksvärinen.

3. Tuossa on kanssa sellanen paitamalli, vähän isompi kaula-aukko, ja hihat vois olla erilaiset. Nyt vaan rupes pelottamaan, että kun suunnitelmat vaihtu, niin mulle ei piisaa se kangas mitä ope ehotti. :O

4. Näistä kukaan ei sitte sano yhtään mitään, ne oli jollain ihme sivustolla ku etin leggareita, mutta tuli mieleen että noi ois niin ihanat jotkut esiintymisasujen alle! :D Ja no, on ne sillai aika kivat, ajattelisin.

5. Tuossa on tollanen vähän sumeana kylläkin sellanen paita aikalailla minkä haluaisin. Tosin noi hihat ei ehkä oo ihan sitä mitä aluks aattelin, mutta tuo on tosi kiva.

6. Ja sitte nämä shortsit, ois niin ihanat. Lappushortsit ois kyllä vielä näitä ennen, mutta en jaksanu niitä enää ruveta tähän lisäilemään.

Eli tässä siis jotain, mitä tuli mieleen. Lähden tekemään läksyjä, ja vatsiksia, jos innostun. Ja leikkaamaan kynnet huomista pianotuntia varten. Ja tekemään Jennin tanssia :D

"Gon gamble wit it, show me I'm da man
Shake it on da floor, like dice pon ya hon
Lemme see dat ass roll, roll, roll, roll, roll
Dey go "

♥ nanna

No comments:

Post a Comment

You can make my day just leaving a comment! Just one. One. Takes about 3 minutes of Your time. Please? :)