Wednesday, January 13, 2010

oliko kivaa?

Ja taas, tullu joku - apua nyt katos sana, - riippuvuus jo neljässä päivässä. Pakko oli tulla kirjottamaan :O nyt kyllä. Yleensä en jaksa kirjottaa yhtään mitään, ja varmaan se iskee taas kohta... Tänään siis sirkusta, kuvia ei oikeastaan hirveesti tullu otettua, laitan sitte kokonaisuudesta videota. Esiinnytään nimittäin päiväkoti - 4luokkalaisille joskus huhtikuussa. Että hmm. Trapetsia aattelin ruveta taiteilemaan, ja varmaan tehään Emilian kanssa vanne-esitys voin luvata että siitä tulee kaunista.
Oli taas niin tuskaset harkat, kun ei oo koko joulunaikana tehny mitään, ja sitte yhtäkkiä repäsee kolmena päivänä putkeen venyttelyjä, tanssia ja telinevoimistelua, niin kaikki paikat jumissa, mutta eikö se tästä lähde. Kämmen palo, mutta opin kakskin uutta juttua, toisen kankaalle, sellanen aika kiva ja toinen trapetsille. Mutta oli taas niin hataraa, että huhhuh. Jalat ei noussu millään napaa ylemmäs, ja kun piti saada ne taittoon kankaalle, niin tipuin vaan alas kun en jaksanu. :S Pitäis tehdä voimia ja venytellä mutta ei jaksa. :((

Sitte kävin ottamassa pihalla kuvia, mutta ei sieltä oikein saanu yhtään hyvää kun menin niin kiireessä, mutta kyllä mä näistä kinoksista vielä joskus laitan kuvaa enemmänkin.



eli tässä siis oikeastaan ainut kohtuullinen kuva musta tänään, ja tuokaan ei oo vielä valmis liike. Pitäis saada tuo vasen käsikin irti. Mutta tämän liikkeen ansiosta löysin vatsalihakseni.


sitten tässä tätä huimaa tän päivän kuvaussatoa, ei tämäkään niin onnistunut, mutta älkää vaan kysykö miks tuo on ton värinen.


ja sitten tämä kuusi, ei kuvauksellisesti oikeastaan ees onnistunut, mutta tuo tosiaan oli meidän joulukuusi. Tällä hetkellä se nököttää siinä meiän takapihalla. Toisen kuusen vieressä. Joka heitettiin parvekkeelta.


ja sitten vielä kysäisen, mitä mieltä olisitte jos tämä ois se mun trapetsinumeron biisi?

♥ nanna

No comments:

Post a Comment

You can make my day just leaving a comment! Just one. One. Takes about 3 minutes of Your time. Please? :)