Sunday, January 10, 2010

moi<3

Olen jo kauan ajatellut aloittavani blogin kirjoituksen, ja nyt sitten toteutan ajatukseni :)
Nyt sen aloitin, koska iski sellainen fiilis, että pakko kirjoittaa jotain jonnekin, ja tänne sitten päätin aloittaa kirjoittamaan.

Ulkoasu vielä vähän tökkii, mutta enköhän senkin saa kuntoon tässä pikkuhiljaa kun opin käyttämään tätä :D

Eli kirjoittelempa tänne heti tästä päivästä... Ja ehkä edellisistäkin, jos jaksan ennen kun lähden tekemään jotain viisasta ja kehittävää. Kuten katsomaan tv:tä. Eli tänään oli taas aika normi sunnuntai, lukuunottamatta krikettiharjoituksia, joita ennen menin luistelemaan Emman kanssa. Eilen jo mietin myös lähteväni laskettelemaan, mutta se sitten kaatui näihin harjoituksiin. No, laitoin kuitenkin Annalle ja Annikalle ja ties monellekko muulle viestiä, mutta vastauksia ei kuulunut oikein keneltäkään... Lopulta kuitenkin Annan kanssa sovittiin lähtevämme laskettelemaan neljäksi. Harkat kuitenkin venyi, ja olin kotona vasta 15.45, ja sitten äitin kanssa ajettiin Levijoelle ja sieltä Vimpeliin, joten perillä Lakiksella oltiin vasta puoli 5, ja laskea ehdittiin sitten vaan 1,5 tuntia.

Juuri tuli äiti sitten kertomaan, kuinka olin kuulemma Facebookissa liittynyt jonkun Tšekkiläisen seksikaupan sivuille. Mielessä yksi sana: MITÄ, joten lähdempä tsekkailemaan missä olen liittyneenä ja miksi.

(1min myöhemmin...)
Eli siellähän olin jäsenenä, Ken tietää miksi ja minkä ja kenen kautta. Mutta Ken on maassa kaunehin, joten tuskin saan tätä koskaan selville. Yritin olla aktiivinen rippikoululainen, ja mennä sinne sivuille missä on listassa kaikkien nimet ja sinne voi kommentoida ja laittaa viestiä jnejne, niin eihän tietysti voi toimia sitten se sivu :( Mutta nyt tekee niin mieli ruokaa, että taidan lähteä tästä ekan postauksen jälkeen syömään :)

Muimui
♥ nanna

No comments:

Post a Comment

You can make my day just leaving a comment! Just one. One. Takes about 3 minutes of Your time. Please? :)