Sunday, May 30, 2010

You can, Canon.

Juu, laittelen _hienoja_ kuvia, kun keksin ruveta leikkimään kameran kanssa. (niitä kuvia on sitten tasan hyvin vähän, että en sen enempää innostunu)


Tää on mun mielestä hieno, kun se on tarkentunu tuohon lehen keskelle, en tiiä miten se tän bloggerin kautta sen näyttää, mutta toivottavasti jotenkin :D





Ja tää on seurausta käden tärinästä, se kamera ei oikein suostunu tarkentamaan mihinkään, niin nyt se on keskellä tuota keltasta.


Sitten tätä aukkokoon säätöä, mitä yritin opetella. Ekan kerran ymmärsin mitä siinä tapahtuu, miks ja miten :D


Tv 1/6000 ja Av f/5.6 ISO 1600


Tv 1/60 ja Av f/36.0 ISO 1600(oho! tää oli molemmissa hirveen iso. laatukamera meillä<3)

Ei nyt mitkään parhaat otokset, mutta ymmärtää kumminkin. Kaikki te huimat kolme (onko niinkään paljon?) lukijaani<3. :D:DD:

että näin tänään.

<3 nanna

Friday, May 28, 2010

Control yourself, take only what you need from it.

MOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOi.

kesä/päättäjäiset 2009 <3

Ahkerana ihmisenä tämmösen pitkän tekstin aion tänne kirjottaa. Eli tänään oli aika haikeet tunnelmat, viimeset peruskoulun tunnit. Ja ihan viimenen tunti oli biologiaa ja Jaakolaa. Ja katottiin meiän sirkusesitys, mutta ei siitä sen enempää. Hirveän innoissaan kun loppuu koulu ja onnellinen että täältä pääsee pois, mutta kyllä sitä luokkaa vaan tulee ikävä.

Sitten meillä oli bändireenit, ja soitettiin meiän kevätjuhlabiisiä lävitte. No siitä ei meinannu tulla yhtään mitään kun kukaan ei jaksanu ja Elina ihanana kerto kuinka se lähtee saman tien kotiin kun tunti loppuu. Mutta usko Kledsiin palas kun saatiin viimesen kerran se soitettua. Ja joku sitten kuulee sen kevätjuhlassa, ja muille jää ihan mysteeriks koko biisi. Mutta hieno siitä tulee. Ja ainakin meillä on hauskaa jos ei muilla :D

Jaja. perjantai on, eli illalla pappilaan, ja siellä on kuulemma kiintosaa ohjelmaa tulossa? Toivon että porukoilla ei oo mitään ihmeempiä suunnitelmia. Tosissaan sinnekin haluaisin.

NYT MUISTIN! postaan vähän meiän jkl-reissusta. Lähettiin aamulla siis luokkaretkelle, ja istuttiin pari tuntia hikisessä bussissa, jotta päästiin Tikkakoskelle. Sitten palellaan ja syödään eväitä pihalla kun sisälle ei saanu mennä syömään. Kierrettiin ilmailumuseota ympäri, ja huh kun oli köyhä paikka. Ei mitään. Vanhoja lentokoneenrotiskoja :S

Sitten matka jatku Pandan tehtaanmyymälään ja no, saatoin toki ostaa 1,5kg karkkia, saatoin olla ostamatta, mitä tosin ei tapahtunu. Ja niistäkin puolet jo syöty.

Sitten Hutungin jonnekin keskukseen piti mennä keilaamaan, mutta hehheh siellä päässä oli joku kämminy ja ei sitten keilattukkaan kun ois tullu niin kalliiks. Joten lähettiin kaupungille. Ja kun matkassa piti olla jotain kulttuuria, niin käveltiin sitten yliopistoalueella. Ei mitään kauneinta mahollista. Ja täällä myös reissun paras kommentti: "Missä Teemu on?" Tainakin meni paniikkiin kun kukaan ei ollu muistanu että se on mukana. No se oli sitten jääny bussille, joten matka jatku.

Sitte kaupungille shoppaamaan. Tikkakoskella asuu mun kaveri Niko, jota en oo nähny kahteen vuoteen. Ja sitten sovittiin aikaa sitten että kun tuun jyväskylään niin nähään. Ja nyt sitten lopultakin nähtiin, tosin työn ja tuskan takana se oli kun se ei meinannu ehtiä bussiin. Mutta eka shoppasin kaupungilla yksin, näin mun serkkua ja sitten kun se pääs foorumille, niin Emma, minä ja Susanna käveltiin portaita alas. Sitte se ootteli siinä alaalla niin olin kuulemma sulkeutunu niinkun johkin 'susannamaailmaan' ja en ollu kuullu tyttöjä ollenkaan :DD Ja mä en ees tajunnu tätä ennen kun ne kolmanteen kertaan sen selitti. Sitten kierreltiin kaupungilla, ja oli kiva nähä sitäkin pitkästä aikaa.

Sitten nopeaa rakkaan luokanvalvojamme tempauksesta. Se oli Juhiksen kanssa nähny meiät kylällä, ja mä olin sitten vaan kävelly ohi kun en sitä huomannu. Emma ja Susanna oli nähny sen ja Taina oli sitten sanonu "Voi sillä yhelläkin oli jo seuraa, ja ei ollu meitä huomaavinaankaan" ja Juhis "Miten se Sussu on nyt jo miehen täältä löytäny." Sitte Taina oli bussissa toitottanu kaikille kuinka "Susannaa ei saa nyt tästä sitten yhtään kiusata, olkaa vaan ihan hiljaa" ja "kyllä sillä on ihan hyvä syy tulla myöhässäkin". Oli kiva kuunnella näitä sitten kotimatkalla. ;<<<
Ja ihan tosissaan se varmaan luulee että mä nyt seurustelen jonkun jyväskyläläisen random-jätkän kanssa.

Ja shoppailin toki, ostin päättäjäisjuhlamekon, josta kenties kuvaa joskus? Sitte H&M:ltä farkkushortsit ja semmosen California the Bay - paidan. Jaja no ginasta aurinkolasit ja topin. Toisinsanoen en hirveästi mitään.

Ja kotimatka oli tosi ihana, bussissa hais viinalle, ja pojat popitti musiikkia niin kovalla että korvat meinas hajota. Ei kuulunu kuulokkeista musiikki läpi kun oli niin kovalla. Ja rakas Juha-Matti laulo karaokea(kaijuttimet yhä täysillä), minkä ansiosta mulla on koko päivän soinu päässä Juha Tapion(???) biisi En päivääkään vaihtaisi pois.



Ja rakas ipodini ei vieläkään suostu soittamaan Kings of Conveniencen kahta albumia. En tykkää en tippaakaan. Mutta tässä tämä "lyhyt" postaus :D

♥ nanna

Tuesday, May 18, 2010

HAH


thx, Penuel!
Nyt on sitten kässän portfolio ja työ tehty, ja se ihan näyttääkin ehkä joltain.
Tässä kuvaa siitä valmiista työstä:::: Tai oikeastaan poistin sen toisen kun eto mun polvi että on vaan nätti kuva mun jaloista.



Juu, ei se nyt kummonen oo, mutta voinpahan sanoa että tehty on! :D Hirvee työ siinä oli, ja alkuperäsistä suunnitelmista se eroaa aika sairaasti. Mutta lopputulos merkkaa... kai.

Rupes hirveästi kiinnostamaan tehä tanssi tähäntähän Gagan Starstruckiin! Sanokaa mitä sanotte, mutta siinä on hyvä biitti :D Saa nähä jos saan jotain aikaan. Tuskin saan, mutta kenties yllätytte!

Sitten mitäs muuta jaarittelisin, noo huomenna matikankoe, saa nähä osaanko mitään. Ja torstaina jotkut vimpeliläiset tulee tänne ja me soitetaan niille ja ne meille ja huhhuh. Kledsinkin kanssa pitäs jotain saada soitettua, ja nyt ei päästä ees huomenna harjottelemaan.

Sitten vähän viikonlopusta! :D oltiin tosiaan sunnuntaina krikettiharkoissa eka, ja sitten keksittiin että kun on niin hieno päivä, niin mennään sitten pelaamaan biitsiä. No, päästiin sinne maksin taakse kentille niin huomattiin että hups, ei oo verkkoja. Sitten haettiin lidlistä jäätelöt ja mentiin tekonurmelle pelailemaan jalkapalloa. Siellä sitten vierähti muutama tovi, Emma raivos meille, kun tungettiin sen paita täyteen niitä mustia palloja, ja no sen kosto oli kans ihan sulonen. Munkin housuista nimittäin löyty niitä kumipaloja aika paljon... Rusketuin sinä päivänä ihan hirveästi ja oon aika ilonen että olin tuubitopilla, niin ei jääny ees pahat olkainrajat! Tässä kuvamateriaalia sunnuntailta:











Tässä nyt pari. Kuuntelen jotain Bloc Partya (thx Penuel !) Ja kohta varmaan läksin suihkuun ja nukkumaan. On ihan hirveän kuuma, koko talosta ei löydy viileetä paikkaa. Keksin! nukun kellarissa! :D Olkkarin sohva vois olla yks vaihtoehto, kun en viiti ees tuulettaa hämähäkkikammon vuoks. Mutta juu, tässä tämä postaus. (Ois oikeasti tosi kiva että joku ees osoittas lukevansa tätä blogia ja kommentois, niin jaksasin ehkä joskus kirjotellakin tänne... :D)

♥ nanna

Thursday, May 13, 2010

It's summer!!!

Ja vuosi oli?




Nyt voi ihan tosissaan sanoa että kesä tulee! Vielä pari päivää sitten en sitä uskonu mutta ihanaa :D Aamulla ei tehny yhtään mieli ulos, mutta sitten kuitenkin missään muualla en aikaani viettänyt kun pihalla. Ensin aurinkoa ottaen, oli vähän alaston olo kun bikiinit päällä makoilin ja kaikki näky tielle :D Sitte pelattiin mikon kanssa koripalloa, ja siitä sitten keksittiin Riikan kanssa lähteä skeittaamaan... Tässä vähän kuvamateriaalia:




Ainakin kunnon vaatteet tähän skeittaamiseen.





Että näin :D Se oli jotain ihan kauheaa, kun siellä oli jotain 8-vuotiaita pikkupoikia jostain Kuopiosta. Ja ne vaan juoksi siinä ympärillä kun me yritettiin opetella pysymään pystyssä :D Ja huuteli kaikkea ihan ihmettä. Kerto kuinka me oltiin huonoja, ja nättejä ja sitten ne vei meiän laudat. Eikä vielä ees pahin, sitten puhe siirty meiän ahtereihin, jonka jälkeen ne vetäs jonkun "asesalkun" jossa oli muoviruuvimeisseleitä ja joku pallo millä ne sitten visko meitä. :D

Oppiminen jäi vähän vähäiseks kun lopulta lähettiin pois pelaamaan futista poikien kanssa. No sitten hengattiin siinä tekonurmella jonkin aikaa, ja selvis että mulla on joku tosi hyvä lauta, ja mä vaan mietin että mikä romu tuokin jostain kaapin perältä.

Sitte Riikka lähti kohti kotia, ja serkkujaan ja mä jäin sinne poikien kanssa, ja sitten joku hirveä porukka tuli pelaaman jalkapalloa siihen. Ja oon tunnetusti ihan surkea, mutta ehei, siellä seisoin kentällä vaan ja kerran taisin koskea siihen palloon :D Sitte siellä alko reenit jollain ja kaikki vaan katos. Seisoskeltiin sitten siinä vaan ja kuuntelin mitä poijat puhu kun en jaksanu mennä kotiin vielä :D Ja nyt sitten istuksin täällä ja mietin että vois vielä käydä jossain pihalla. Lenkille pitäs mennä, mutta en kyllä millään jaksa.

Sitten huomasin että oli ihan sairaan kivaa pestä taas pitkästä aikaa jalkapohjia(älkää nyt kuvitelko hei että en niitä ikinä pese, mutta sillai lavuaarissa kun ne on niin likaset ettei kehtaa mennä ees sisälle.) kun huomaa että ulkona on niin lämmin että tarkenee ilman kenkiä :D Ja gladiaattoritkin sain otettua käyttöön. Mutta nyt taian vielä lähteä nauttimaan ekasta hellepäivästä!

♥ nanna

Monday, May 10, 2010

LAAMA

Hihhii tuli tällanen pakko postata-fiilis :D

Olin sitten sirkuksessa. Tietysti ihan vaan siks että mikon piti saada kaveri, enhän mä nyt mihinkään sirkukseen!!... :D Noei, saatiin jonkun ihmehuijauksen avulla kaks lippua hintaan 18,50. Kun toinen oli ilmaislippu ja sitten mun ihanan kierä pikkuveli sai siihen toiseen jonkun s-etukortti alennuksen. :D Ja tietysti lähin ihan vaan hattaran vuoks. Siis mikään ei oo niin ihanaa kun kunnon hattara. Just sellanen mitä syödään sirkuksessa puutikusta. Ei mitään muovipurkkeja vaan kunnon hattara. Kuten tässä:



Sitten musta tuntuu että joko mä kasvan ohi sirkuksesta tai sitten se huononee vuos vuodelta. Mutta siellä oli joku ihan ihme pelle, en tajunnu siitä yhtään mitään. Ja sitten joku toinen jolle nauroin siellä ihan tosissani. :D Ja joku mister kummajainen from Las Vegas. Ja sillä oli justiin sellasta mun huumoria: "Nyt heittelen veitsiä." "Nyt heittelen veitsiä toisin päin." Sitten se kääntyy ja viskoo niitä selkä yleisöön. Hekotin siellä ihan koko ajan kun kaikki muut ympärillä on sillai "no joo... hmm... pitäskö taputtaa..." :D Ja tämä kyseinen mies heitteli aina jotain sitä kimalletta ilmaan ja sano jotain "Wauwau" Ja minä nauran :D

No sitten rakastuin niihin laamoihin. Ei oikeasti pöhkömmän näköstä elukkaa voi keksiä!? Tsek it:





:DD Että tällasta. Mutta kuka keksii oikeasti ruveta kouluttamaan jotain laamaa? Eijummarra. Ehei. :D

Sitten tietysti oli se rengastrapetsi, jossa joku ylinotkea voimamimmi heilu ja keikku ja pyöri. Ja sitten lentävä trapetsi, mitä sanon kyllä yliarvostetuks taiteenlajiks. On se ihan hieno kun sitä osaa, ja olin ihan fiiliksissä, mutta tuo on niin lyhyt tuo aika, että ei ne oikein mitään siinä ehtiny tehä. Tosin tätä ei mitään-fiilistä edesauttaa Youtube mistä näkee kaiken maailman parhaan, joten eihän nykyään mikään enää hetkauta. Harmi sinänsä.

JA ne kolme miestä joista yks oli joku 2m, ja toiset hirveän lyhyitä. Ja ne teki jotain akrobatiaa. Ja ne oli niin hyviä. Nauroin ja taputin ja vislailin siellä kun kaikki muut taas kerran istuu penkissä sillai juu... :D

Tuli taas hirveä hinku mennä tekemään ilma-akroa ja taas tämä tunne "tuo on mun juttu" tuli, ja sirkusta haluaisin sinänsä tehä, mutta saa nähä mitä kolmen vuoden aikana elämä tuo tullessaan. En jaksa postata tästä enempää, kuten ne harvat lukijat ei varmaan jaksa lukeakkaan :D Joten Hyvää Yötä!

♥ nanna

Sunday, May 09, 2010

Hyvää Äitienpäivää!

Eli vieteltiin sitten äitienpäivää ilman äitiä kun se matkustelee tuolla jossain päin liettuaa. Aamulla nukuin taas ihanan pitkään ja sitten lähettiin joskus yhentoista maissa kohti Ähtäriä mummia tapaamaan. (Munhan piti viettää tää viikonloppu Alavudella, mutta sitten isoäiti ei ollutkaan siellä niin jäin kotiin ja menen sitten ensviikonloppuna porukoitten kanssa.) Sitten mentiin Kuortaneelle kun iskän piti käydä siellä. Ja minä ja Mikko sitten tietysti keilaamaan :D Eihän siitä mitään tullut, 4 peliä me ehittiin pelata ja 25 heittoa sain heitettyä ohi niistä keiloista. Positiivisesti ajattelin että ois niitä voinu enemmänkin olla :D Nyt voin sitten loistaa kun mennään koulusta luokkaretkellä keilaamaan! Radiossa soi paluumatkalla jotain novaa ja kun siihen kyllästyin niin tietysti piti löytyä vaan joku radio rock. Sitten sitä ihan hyvillä mielin tosin kuunneltiin.

Nyt taas tuntuu että pitäis stressata kaikesta, mutta en taija jaksaa. Joten huomenna käyn varmaan soittotunnin ja pianomatinean sijasta sirkuksessa Mikon kanssa. Ei siellä oikein muuta kiinnostavaa ole kuin yksi trapetsitaiteilija, ja ajattelin sitten lähteä mukaan. Kun on kerran yksi ilmaislippukin niin ei tule turhan kalliiksi.

Nyt sitten tuskailen kun pitäisi tehdä se kässän portfolio ja mulla ei ole minkäänlaista ideaa mitä siihen teen. Varmaan otan kaikki tavarat tiistaina mukaan kouluun ja sitten tunnilla väkerrän sitä kokoon. HAA löysin mun korvakorut jotka tein napeista. Sellaset neonoranssit, kuvaa en jaksa kyllä laittaa kun kamera on ties missä. Ne taustat vaan on kadonnut :<<

Mitäs muuta kerrottavaa tässä olisi.. ei oikeastaan mitään. Jonkun leffan aioin katsoa, mutta saa nähdä. Soittoläksyjäkään en ole koko viikolla soittanut, mutta huomenna ehdin niitä katsoa kun tulen koulusta :D

♥ nanna

Saturday, May 08, 2010

Dream

Nyt IHAN ekaks jotain musiikkia joka oli yhessä leffassa ja mihin(biisiin) tykästyin:

Vihdoin siis taas kirjoitan tänne jotain. Päätin että jos jatkaisin tätä vielä, kun en löytänyt mistään sitä 'poista'-nappia. Kerron siis taas jostain ihan randomista, vaikka se ei ketään kiinnostais, onpahan joku jonne kirjoitella :D

Tänään siis ei oo (vielä) tapahtunut yhtään mitään, heräsin joskus puolenpäivän aikoihin, ja sitten oon kattonu yhen leffan ja datannu vaan koneella. Syön pitsaa ja kuuntelen musiikkia. Ja kirjotan tietty tänne. Äiti on jossainpäin maailmaa ja Iskä ja rakas pikkuveljeni tuli just kotiin.
Tekis mieli hirveästi sillai mennä ulos hengaamaan jonkun kanssa, mutta kaikki on jossain ja en jaksa panostaa ulkonäkööni sen vertaa että kehtaisin lähteä ulos. :D Suihku ois ihan tarpeen, mutta tuntuu turhalta mennä suihkuun kun kuitenkin käyn illalla saunassa. Ehkä vedän vaan hiukset kiinni ja meen lenkille? Saa nähä.

Haluaisin hirveästi tekemään kangasta(ilma-akroa siis) mutta ehei, kun ei oo ketään kuka meitä jaksais valvoa. Ja nyt oon katellu hirveästi kaikkia uusia juttuja ja muuta :((

Ahistuskohtaus iskee kun pitäis kertoa kaikille käykö joku ja pitäis muistaa juttuja ja kouluasioita ja heh en jaksa :D
Nytkin pitäs ilmottaa etten pääse matineaan joka on maanantaina. Mikä ois pitäny ilmottaa hmm.. 3pv sitten. Ja että sopiiko orkesteriesiintyminen ja lukea ranskaa ja muistaa se hammaslääkäri :S

Ja hei jos näätte järviseudussa tai jossain muussa lehessä kuvan meiän orkesterista niin infotkaa mulle :D Joku lehtikuvaaja kävi siellä kuvaamassa ja pomppi niitten pulpettien päällä sennäkösenä että meinasin hajota ihan täysin siihen paikkaan. Edustaviahan niistä kuvista varmasti tuli.

Okei nyt oon puhunu ihan tarpeeks turhista asioista, ja kun ei mitään järkevääkään sanottavaa löydy niin moikka vaan.

♥ nanna