Friday, May 28, 2010

Control yourself, take only what you need from it.

MOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOi.

kesä/päättäjäiset 2009 <3

Ahkerana ihmisenä tämmösen pitkän tekstin aion tänne kirjottaa. Eli tänään oli aika haikeet tunnelmat, viimeset peruskoulun tunnit. Ja ihan viimenen tunti oli biologiaa ja Jaakolaa. Ja katottiin meiän sirkusesitys, mutta ei siitä sen enempää. Hirveän innoissaan kun loppuu koulu ja onnellinen että täältä pääsee pois, mutta kyllä sitä luokkaa vaan tulee ikävä.

Sitten meillä oli bändireenit, ja soitettiin meiän kevätjuhlabiisiä lävitte. No siitä ei meinannu tulla yhtään mitään kun kukaan ei jaksanu ja Elina ihanana kerto kuinka se lähtee saman tien kotiin kun tunti loppuu. Mutta usko Kledsiin palas kun saatiin viimesen kerran se soitettua. Ja joku sitten kuulee sen kevätjuhlassa, ja muille jää ihan mysteeriks koko biisi. Mutta hieno siitä tulee. Ja ainakin meillä on hauskaa jos ei muilla :D

Jaja. perjantai on, eli illalla pappilaan, ja siellä on kuulemma kiintosaa ohjelmaa tulossa? Toivon että porukoilla ei oo mitään ihmeempiä suunnitelmia. Tosissaan sinnekin haluaisin.

NYT MUISTIN! postaan vähän meiän jkl-reissusta. Lähettiin aamulla siis luokkaretkelle, ja istuttiin pari tuntia hikisessä bussissa, jotta päästiin Tikkakoskelle. Sitten palellaan ja syödään eväitä pihalla kun sisälle ei saanu mennä syömään. Kierrettiin ilmailumuseota ympäri, ja huh kun oli köyhä paikka. Ei mitään. Vanhoja lentokoneenrotiskoja :S

Sitten matka jatku Pandan tehtaanmyymälään ja no, saatoin toki ostaa 1,5kg karkkia, saatoin olla ostamatta, mitä tosin ei tapahtunu. Ja niistäkin puolet jo syöty.

Sitten Hutungin jonnekin keskukseen piti mennä keilaamaan, mutta hehheh siellä päässä oli joku kämminy ja ei sitten keilattukkaan kun ois tullu niin kalliiks. Joten lähettiin kaupungille. Ja kun matkassa piti olla jotain kulttuuria, niin käveltiin sitten yliopistoalueella. Ei mitään kauneinta mahollista. Ja täällä myös reissun paras kommentti: "Missä Teemu on?" Tainakin meni paniikkiin kun kukaan ei ollu muistanu että se on mukana. No se oli sitten jääny bussille, joten matka jatku.

Sitte kaupungille shoppaamaan. Tikkakoskella asuu mun kaveri Niko, jota en oo nähny kahteen vuoteen. Ja sitten sovittiin aikaa sitten että kun tuun jyväskylään niin nähään. Ja nyt sitten lopultakin nähtiin, tosin työn ja tuskan takana se oli kun se ei meinannu ehtiä bussiin. Mutta eka shoppasin kaupungilla yksin, näin mun serkkua ja sitten kun se pääs foorumille, niin Emma, minä ja Susanna käveltiin portaita alas. Sitte se ootteli siinä alaalla niin olin kuulemma sulkeutunu niinkun johkin 'susannamaailmaan' ja en ollu kuullu tyttöjä ollenkaan :DD Ja mä en ees tajunnu tätä ennen kun ne kolmanteen kertaan sen selitti. Sitten kierreltiin kaupungilla, ja oli kiva nähä sitäkin pitkästä aikaa.

Sitten nopeaa rakkaan luokanvalvojamme tempauksesta. Se oli Juhiksen kanssa nähny meiät kylällä, ja mä olin sitten vaan kävelly ohi kun en sitä huomannu. Emma ja Susanna oli nähny sen ja Taina oli sitten sanonu "Voi sillä yhelläkin oli jo seuraa, ja ei ollu meitä huomaavinaankaan" ja Juhis "Miten se Sussu on nyt jo miehen täältä löytäny." Sitte Taina oli bussissa toitottanu kaikille kuinka "Susannaa ei saa nyt tästä sitten yhtään kiusata, olkaa vaan ihan hiljaa" ja "kyllä sillä on ihan hyvä syy tulla myöhässäkin". Oli kiva kuunnella näitä sitten kotimatkalla. ;<<<
Ja ihan tosissaan se varmaan luulee että mä nyt seurustelen jonkun jyväskyläläisen random-jätkän kanssa.

Ja shoppailin toki, ostin päättäjäisjuhlamekon, josta kenties kuvaa joskus? Sitte H&M:ltä farkkushortsit ja semmosen California the Bay - paidan. Jaja no ginasta aurinkolasit ja topin. Toisinsanoen en hirveästi mitään.

Ja kotimatka oli tosi ihana, bussissa hais viinalle, ja pojat popitti musiikkia niin kovalla että korvat meinas hajota. Ei kuulunu kuulokkeista musiikki läpi kun oli niin kovalla. Ja rakas Juha-Matti laulo karaokea(kaijuttimet yhä täysillä), minkä ansiosta mulla on koko päivän soinu päässä Juha Tapion(???) biisi En päivääkään vaihtaisi pois.



Ja rakas ipodini ei vieläkään suostu soittamaan Kings of Conveniencen kahta albumia. En tykkää en tippaakaan. Mutta tässä tämä "lyhyt" postaus :D

♥ nanna

No comments:

Post a Comment

You can make my day just leaving a comment! Just one. One. Takes about 3 minutes of Your time. Please? :)