Thursday, May 13, 2010

It's summer!!!

Ja vuosi oli?




Nyt voi ihan tosissaan sanoa että kesä tulee! Vielä pari päivää sitten en sitä uskonu mutta ihanaa :D Aamulla ei tehny yhtään mieli ulos, mutta sitten kuitenkin missään muualla en aikaani viettänyt kun pihalla. Ensin aurinkoa ottaen, oli vähän alaston olo kun bikiinit päällä makoilin ja kaikki näky tielle :D Sitte pelattiin mikon kanssa koripalloa, ja siitä sitten keksittiin Riikan kanssa lähteä skeittaamaan... Tässä vähän kuvamateriaalia:




Ainakin kunnon vaatteet tähän skeittaamiseen.





Että näin :D Se oli jotain ihan kauheaa, kun siellä oli jotain 8-vuotiaita pikkupoikia jostain Kuopiosta. Ja ne vaan juoksi siinä ympärillä kun me yritettiin opetella pysymään pystyssä :D Ja huuteli kaikkea ihan ihmettä. Kerto kuinka me oltiin huonoja, ja nättejä ja sitten ne vei meiän laudat. Eikä vielä ees pahin, sitten puhe siirty meiän ahtereihin, jonka jälkeen ne vetäs jonkun "asesalkun" jossa oli muoviruuvimeisseleitä ja joku pallo millä ne sitten visko meitä. :D

Oppiminen jäi vähän vähäiseks kun lopulta lähettiin pois pelaamaan futista poikien kanssa. No sitten hengattiin siinä tekonurmella jonkin aikaa, ja selvis että mulla on joku tosi hyvä lauta, ja mä vaan mietin että mikä romu tuokin jostain kaapin perältä.

Sitte Riikka lähti kohti kotia, ja serkkujaan ja mä jäin sinne poikien kanssa, ja sitten joku hirveä porukka tuli pelaaman jalkapalloa siihen. Ja oon tunnetusti ihan surkea, mutta ehei, siellä seisoin kentällä vaan ja kerran taisin koskea siihen palloon :D Sitte siellä alko reenit jollain ja kaikki vaan katos. Seisoskeltiin sitten siinä vaan ja kuuntelin mitä poijat puhu kun en jaksanu mennä kotiin vielä :D Ja nyt sitten istuksin täällä ja mietin että vois vielä käydä jossain pihalla. Lenkille pitäs mennä, mutta en kyllä millään jaksa.

Sitten huomasin että oli ihan sairaan kivaa pestä taas pitkästä aikaa jalkapohjia(älkää nyt kuvitelko hei että en niitä ikinä pese, mutta sillai lavuaarissa kun ne on niin likaset ettei kehtaa mennä ees sisälle.) kun huomaa että ulkona on niin lämmin että tarkenee ilman kenkiä :D Ja gladiaattoritkin sain otettua käyttöön. Mutta nyt taian vielä lähteä nauttimaan ekasta hellepäivästä!

♥ nanna

No comments:

Post a Comment

You can make my day just leaving a comment! Just one. One. Takes about 3 minutes of Your time. Please? :)