Tuesday, May 18, 2010

HAH


thx, Penuel!
Nyt on sitten kässän portfolio ja työ tehty, ja se ihan näyttääkin ehkä joltain.
Tässä kuvaa siitä valmiista työstä:::: Tai oikeastaan poistin sen toisen kun eto mun polvi että on vaan nätti kuva mun jaloista.



Juu, ei se nyt kummonen oo, mutta voinpahan sanoa että tehty on! :D Hirvee työ siinä oli, ja alkuperäsistä suunnitelmista se eroaa aika sairaasti. Mutta lopputulos merkkaa... kai.

Rupes hirveästi kiinnostamaan tehä tanssi tähäntähän Gagan Starstruckiin! Sanokaa mitä sanotte, mutta siinä on hyvä biitti :D Saa nähä jos saan jotain aikaan. Tuskin saan, mutta kenties yllätytte!

Sitten mitäs muuta jaarittelisin, noo huomenna matikankoe, saa nähä osaanko mitään. Ja torstaina jotkut vimpeliläiset tulee tänne ja me soitetaan niille ja ne meille ja huhhuh. Kledsinkin kanssa pitäs jotain saada soitettua, ja nyt ei päästä ees huomenna harjottelemaan.

Sitten vähän viikonlopusta! :D oltiin tosiaan sunnuntaina krikettiharkoissa eka, ja sitten keksittiin että kun on niin hieno päivä, niin mennään sitten pelaamaan biitsiä. No, päästiin sinne maksin taakse kentille niin huomattiin että hups, ei oo verkkoja. Sitten haettiin lidlistä jäätelöt ja mentiin tekonurmelle pelailemaan jalkapalloa. Siellä sitten vierähti muutama tovi, Emma raivos meille, kun tungettiin sen paita täyteen niitä mustia palloja, ja no sen kosto oli kans ihan sulonen. Munkin housuista nimittäin löyty niitä kumipaloja aika paljon... Rusketuin sinä päivänä ihan hirveästi ja oon aika ilonen että olin tuubitopilla, niin ei jääny ees pahat olkainrajat! Tässä kuvamateriaalia sunnuntailta:











Tässä nyt pari. Kuuntelen jotain Bloc Partya (thx Penuel !) Ja kohta varmaan läksin suihkuun ja nukkumaan. On ihan hirveän kuuma, koko talosta ei löydy viileetä paikkaa. Keksin! nukun kellarissa! :D Olkkarin sohva vois olla yks vaihtoehto, kun en viiti ees tuulettaa hämähäkkikammon vuoks. Mutta juu, tässä tämä postaus. (Ois oikeasti tosi kiva että joku ees osoittas lukevansa tätä blogia ja kommentois, niin jaksasin ehkä joskus kirjotellakin tänne... :D)

♥ nanna

4 comments:

  1. BÖÖÖ, mä luulin että kommentoin tähän jo, hmm! tai sit kirjotin mut en painanu tota lähetä nappia. No mut hei ei mitää :D ja minä luen! =D

    ReplyDelete
  2. hienoa hei!! :DD Ootkin kenties ainut? :D:D

    ReplyDelete
  3. Ei ny kai :D en mä voi olla ainut =D

    ReplyDelete
  4. Ai et vai?? Oot yks kolmista lukijoista ja tuo sun viesti oli hmm... eka mitä kukaan on kommentoinu ::D:D:D:

    ReplyDelete

You can make my day just leaving a comment! Just one. One. Takes about 3 minutes of Your time. Please? :)